Kocapınar 50 Yıl İlkokulu
KOCAPINAR MAH. 50. YIL 1 CAD. KOCAPINAR 50.YIL ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 9 ERCİŞ / VAN
.

VİZYON

Öğrencilerin kendilerine, ailesine ve ulusuna yararlı birer birey olabilmeleri için nitelikli bir eğitimin verilmesi. Araştıran, soran, sorgulayan, eleştiri yeteneğine sahip olan, karşı çıkan, koşulsuz kabulü reddeden, düşüncelerini açıklamaktan korkmayan ve farklı düşüncelere saygı duyan, kendisini yenileyen ve geliştiren, yeniliklere açık olan, çağın gerektirdiği teknolojik olanaklardan yararlanmasını bilen, başarının sadece test çözmeden ibaret olmadığının farkında olan, paylaşma duygusunu geliştirmiş, şiddete ve kötü alışkanlıklara karşı çıkan, sporun zeka ve ahlakî kazanımların mimarı olduğunu bilen bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır.

MİSYON

Millî Eğitim Temel Yasası’nda belirtilen temel ilkelere bağlı kalınarak; çevre olanaklarından yararlanıp, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini de gözönüne alarak, bunların en etkin ve verimli bir şekilde kullanılıp geliştirilmesi. Eğitimin niteliğinin artırılması, sosyal ve kültürel becerilerin geliştirilmesi. Eğitim ortamını nesnel ögesi olan fiziksel koşulların düzeltilmesidir.

BAŞARILAR

İlk defa fen lisesine ve akabinde art arda iki senedir anadolu sağlık meslek lisesi ve anadolu liselerine öğrenci kazandırmaktan onur duyuyoruz.

Tam Gün

08.30 14.15

Kalorifer ile.

ilçe merkezine 18 km uzaklıkta il merkezine 118 km uzaklıkta yer almaktadır.

Kocapınar Mah. Erciş/Van